Za konec zimske sezone na Pohorju ta vikend brezplačna smuka

Letošnja uspešna zimska sezona na pohorskih smučiščih v upravljanju podjetja Marprom iz Skupine JHMB bo trajala še do nedelje, 2. aprila, ko bomo pripravili zadnji smučarski dan (skupno 124.) v sezoni. Pri tem bo smuka na Arehu to soboto in nedeljo (1.–2. 4.) za vse obiskovalce brezplačna.

Smučišča bodo za vikend odprta med 8. in 15. uro, ko bodo obratovale vlečnice Areh, Ruška in Žigart ter sedežnica Pisker. V soboto in nedeljo bo smuka na Arehu mogoča brez vozovnic, saj bodo prehodi na omenjenih napravah odprti. Prevoz s krožno kabinsko žičnico bodo imetnikom letošnjih sezonskih vozovnic še omogočale te (do 2. 4.), za ostale pa velja redni cenik gondolskih vozovnic. Z Bellevueja na Areh bo čez vikend vozil en smučarski avtobus. Po nedelji smučišča na Pohorju ne bodo več odprta, v ponedeljek pa bomo že pričeli izvajati redna vzdrževalna dela na krožni kabinski žičnici.

Tik pred koncem smučarske sezone se bo 31. marca, kot smo že napovedali, pričela predprodaja novih sezonskih vozovnic. Cene vseh ostajajo enake kot za iztekajočo se sezono, nakup pa bo najugodnejši v začetnem obdobju do 9. aprila. Več informacij o začetku predprodaje je dostopnih na tej povezavi. Od petka do nedelje (31. 3.– 2. 4.) bo na Mariborskem Pohorju med 9. in 18. uro odprt tudi kolesarski park – podrobne informacije so zbrane na tej povezavi.

Scroll to Top