Začetek predprodaje novih sezonskih smučarskih vozovnic

Zimska sezona na pohorskih smučiščih bo letos trajala predvidoma še do 2. aprila in bo tako obsegala preko 120 smučarskih dni. Že pred tem se bo 31. marca začela predprodaja sezonskih smučarskih vozovnic za prihodnjo zimo; cene vseh ostajajo enake kot za iztekajočo se sezono, nakup novih sezonskih vozovnic pa bo najugodnejši v začetnem obdobju predprodaje, ki bo trajalo 10 dni.

Predprodaja za zimo 2023/2024 na Pohorju bo razdeljena v tri cenovna obdobja; samo v prvem od 31. marca do 9. aprila bodo sezonske smučarske vozovnice za odrasle stale 430 EUR, za mladino, študente in seniorje 360 EUR, za otroke 240 EUR in toliko tudi za invalide. V omenjenih dneh bodo naprodaj osnovne in družinske sezonske vozovnice.

Blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače bo imela v 1. terminu predprodaje določene dni podaljšan delovni čas: od ponedeljka do četrtka (3.–6. 4.) bo odprta med 8. in 14. uro, ob petkih (31. 3., 7. 4.) med 7. in 18. uro ter ob vikendih (1.–2. 4., 8.–9. 4.) med 7. in 16. uro. Vozovnice bo moč naročiti tudi na daljavo preko e-naslova info@visitpohorje.si in jih plačati na podlagi prejetega predračuna.

Imetnikom letošnje sezonske vozovnice bo ob nakupu nove ta zapisana na obstoječo vozovnico, zato bo slednjo treba prinesti na blagajno. V nasprotnem primeru je za izdelavo nove trde vozovnice s čipom potrebno doplačilo kavcije v višini 2 EUR.

V nadaljevanju predprodaje – 2. obdobje, ko se bo pričela še prodaja vozovnic Pohorka, bo sledilo 26. in 27. avgusta – se bodo cene sezonskih vozovnic gibale v skladu s pripravljenimi ceniki 2023/2024. V teh ni prišlo do spremembe nobene cene glede na predhodne cenike, saj je bila uskladitev cen s povečanjem stroškov obratovanja opravljena že lani.

Sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje in Areh imajo redno veljavo od 1. decembra do 31. marca; če bo smuka letos podaljšana do 2. aprila, bodo tudi aktualne sezone vozovnice veljale do takrat. Ob tem smučarje že vabimo k ugodnemu nakupu novih ob začetku predprodaje.

Scroll to Top