ZIMSKA SEZONA ŠE DO 31. 3., SUPER PREDPRODAJA OD DANES

29. 03. 2021

Na Pohorju bomo v sredo, 31. marca, ko se izteče veljavnost sezonskih smučarskih vozovnic, zaključili letošnjo zimsko sezono, saj med 1. in 11. aprilom žičniške naprave po odloku vlade ne bodo smele obratovati. To velja tudi za krožno kabinsko žičnico, ki bo v omenjenem času mirovala, ob tem pa bomo 1. aprila zaprli še kolesarski park in pohorske blagajne.

Zaradi tega se napovedana super predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic, ki smo jo načrtovali med 1. in 15. aprilom, začenja predčasno že danes. Sezonske vozovnice za prihodnjo zimo bo do 31. marca mogoče kupiti na blagajni na spodnji postaji Pohorske vzpenjače (v torek bo poslovala do 17. ure), po zaprtju blagajne pa bo super predprodaja potekala samo na daljavo.

Med 1. in 15. aprilom bo nove sezonske vozovnice moč naročiti izključno po e-pošti na naslovu info@visitpohorje.si. Pri tem bomo vsem kupcem poslali predračun, po plačilu tega pa izdelali novo sezonsko smučarsko vozovnico, ko bo blagajna spet lahko poslovala.

Za nekoliko hitrejši zaključek letošnje smučarske sezone, kot smo sprva planirali, se smučarjem opravičujemo in prosimo za razumevanje, saj smo odlok vlade dolžni spoštovati. Obenem vas vabimo k nakupu sezonskih vozovnic 2021/2022; cenik teh, ki je objavljen na spletni strani www.visitpohorje.si, ostaja nespremenjen.

Visit Pohorje

Scroll to Top