ZAMENJAVA UPRAVLJAVCA BREZ VPLIVA NA IMETNIKE VOZOVNIC

31. 03. 2021

Predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic bo od 1. do 15. aprila, ko jih bo moč kupiti po najugodnejših cenah, zaradi zaprtja blagajne na spodnji postaji Pohorske vzpenjače potekala na daljavo. Pri tem zainteresirane kupce seznanjamo, da predviden prenos koncesije za upravljanje pohorskih žičnic in smučišč z Marproma na Športne objekte Maribor ne bo imel nikakršnega vpliva na nakup vozovnic.

Vsi imetniki sezonskih smučarskih vozovnic 2021/2022 boste namreč te, tudi če bo pred prihodnjo zimo prišlo do spremembe upravljavca žičnic in smučišč na Pohorju, lahko normalno koristili pod takšnimi pogoji, kot bodo kupljene. Enako velja za vse ostale terminske vozovnice za Mariborsko Pohorje, na primer za krožno kabinsko žičnico in kolesarski park.

V prvi polovici aprila bo nove sezonske smučarske vozovnice moč naročiti izključno po e-pošti na naslovu info@visitpohorje.si. Pri tem bomo vsem kupcem poslali predračun, po plačilu tega pa izdelali novo sezonsko smučarsko vozovnico, ki jo boste lahko prevzeli po ponovnem začetku poslovanja blagajne.

Visit Pohorje

Scroll to Top