ZAMENJAVA SISTEMA KONTROLE SMUČARSKIH VOZOVNIC

Ena od novosti, ki jih pripravljamo za prihajajočo zimsko sezono, je tudi namestitev sodobnega sistema kontrole smučarskih vozovnic. Ker je projekt zamenjave starega sistema še v teku, bodo izdelane sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje za kupce pripravljene nekoliko pozneje kot v preteklih letih, a še vedno pravočasno.

Pred kratkim smo uspešno izvedli javno naročilo za nakup novega sistema prodaje vozovnic za krožno kabinsko žičnico. Ta sistem bo predvidoma začel delovati po 27. novembru, ko bo na blagajni pri spodnji postaji krožne kabinske žičnice tudi možno prevzeti izdelane sezonske vozovnice.

Za preostali del Pohorja je predviden dolgoročni najem enakega sistema evidentiranja vozovnic na smučiščih.

Sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje bodo veljale od 1. decembra 2017 do 31. marca 2018. V načrtu je, da bi se nova smučarska sezona na Pohorju, za katero pripravljamo še druge novosti (ureditev novega otroškega poligona, ponovno odprtje Gradisove in stare FIS proge itd.), začela do sredine decembra.

Trenutno je še vedno v teku predprodaja smučarskih vozovnic, ki smo jo podaljšali do 30. novembra. Do takrat bo sezonske vozovnice še možno kupiti po ugodnejših cenah tretjega obdobja predprodaje, od 1. decembra pa bo veljal redni cenik.

Poleg sezonskih so že naprodaj tudi dnevne smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje, in sicer po istih cenah kot lani.

Visit Pohorje

Scroll to Top