ZAČETEK PREDPRODAJE SEZONSKIH SMUČARSKIH VOZOVNIC

Na Mariborskem Pohorju 2. in 3. septembra pripravljamo Visit Pohorje vikend, ki bo poleg serije koncertov ponudil tudi ugodno možnost nakupa sezonskih smučarskih vozovnic. Ob začetku predprodaje bodo namreč vozovnice na voljo po akcijskih cenah, ki bodo veljale samo omenjeni vikend. Ob tem bo krožna kabinska žičnica cel vikend vozila po promocijski ceni, mestni avtobusi na liniji 6 (Vzpenjača) pa bodo brezplačni.

Predprodaja smučarskih vozovnic bo 2. in 3. septembra potekala izključno na blagajni Bellevue na Pohorju, ki bo odprta od 8. do 20. ure. Na blagajni bo možno kupiti tudi novo vozovnico, poimenovano Pohorka, ki bo samo prvi vikend v septembru naprodaj že za 155 evrov (za odrasle) in bo v zimski sezoni omogočala smuko med ponedeljkom in petkom od 11. do 15. ure. Cena sezonske smučarske vozovnice (za odrasle) bo sprva 310 evrov, v nadaljevanju predprodaje pa se bodo cene vseh sezonskih vozovnic postopoma zviševale. Celoten cenik, v katerem cene dnevnih smučarskih vozovnic ostajajo takšne kot lani, je dostopen na povezavi www.visitpohorje.si/ceniki/cenik-letnih-in-sezonskih-vozovnic/.

Prvi Visit Pohorje vikend bomo popestrili tudi z bogatim spremljevalnim programom na Mariborskem Pohorju; na velikem odru, ki bo stal na platoju pri zgornji postaji gondole, bo v soboto ob 14. nastopila Natalija Verboten z bendom, v nedeljo ob 11. uri so na programu Frajerke, ob 15. uri pa bo sledil še vrhunec dogajanja – koncert skupine Tabu. Prav tako bomo poskrbeli za animacijo za najmlajše obiskovalce in na prizorišču zagotovili gostinsko ponudbo.

Tako 2. kot 3. septembra bo vožnja s krožno kabinsko žičnico, ki ob vikendih obratuje neprekinjeno, na voljo za le 1 evro/osebo. Poskrbeli pa smo tudi za ugodno možnost prihoda pod Pohorje in odhoda, saj bodo mestni avtobusi na liniji št. 6 (Vzpenjača) oba dneva brezplačni.

Vabljeni!

Visit Pohorje

Scroll to Top