Za vikend prevoz s sedežnico Radvanje po promocijski ceni 1 evro

To soboto in nedeljo, 30. 9. in 1. 10. 2023, ko bo potekal tradicionalni Športni vikend Maribora, bo na Mariborskem Pohorju veljala znižana cena prevoza s sedežnico Radvanje – povratna vozovnica zanjo bo stala 1 EUR (za otroke do 7. leta je uporaba brezplačna).

V soboto bo Snežni stadion prizorišče dogodka Laško pohorski smuk (tekmovanje v smučanju po travi) in koncerta Alo!Stari. Zato omenjenega dne poletno sankališče PohorJet ne bo obratovalo, bo pa znova odprto v nedeljo, ko bodo spusti po sankališču na voljo po nižjih cenah: vozovnica za odrasle bo stala 7 EUR, za otroke 5 EUR in kombinirana (odrasli + otrok) 9 EUR.

Celoten program 33. Športnega vikenda Maribora, ki ga organizira Športna zveza Maribor skupaj s partnerji, je dostopen na tej povezavi. Vabljeni, da izberete tudi katero od športnih ali zabavnih aktivnosti na Pohorju.

Do konca tega tedna bodo sedežnice še ohranile zdajšnji obratovalni čas – Radvanje in Poštela od 9. do 19. ure ter Sleme od 9. do 18. ure. Zatem prihodnji četrtek, 5. 9. 2023, prinaša skrajšanje časa obratovanja sedežnic za eno uro, torej do 18. oz. 17. ure.

Scroll to Top