ZA UVOD BREZPLAČNO SMUČANJE IN SANKANJE NA BELLEVUEJU

Na Mariborskem Pohorju bomo za uvod v novo zimsko sezono v soboto, 7. decembra, odprli otroški poligon Bellevue z vlečnim trakom Bejbika. Ta poligon v neposredni bližini zgornje postaje gondole bo zatem na razpolago tudi v nedeljo, 8. decembra, pri čemer bo uporaba traka oba omenjena dneva brezplačna (mogoča bo brez vozovnice).

Proga oziroma otroški poligon Bellevue bo prihajajoči vikend odprt od 9. do 16. ure; pri tem bo med 9. in 14. uro na njem potekalo samo smučanje, med 14. in 16. uro pa bo nato na voljo za sankanje in spuste s pležuhi. Ker bo uporaba vlečnega traka za vse obiskovalce brezplačna, boste potrebovali le gondolsko vozovnico za prihod na Bellevue.

Otroški poligon, kjer smo v minulih tednih izdelovali sneg s tako imenovano tovarno snega, v zadnjih dneh pa še dodatno s snežnimi topovi, bo sprva obratoval samo ta vikend. S ponedeljkom ga bomo namreč začasno zaprli zaradi zasneževanja in priprave smučarskih prog na otvoritev nove zimske sezone.

To na Pohorju načrtujemo 14. decembra; ob otvoritvi bomo smučarjem ponudili promocijske cene vozovnic in tudi zanimiv spremljevalni program.

Čeprav je začetek zimske sezone pred vrati, je na Mariborskem Pohorju trenutno še vedno odprt tudi kolesarski park (Bike park Pohorje). Tako bo ostalo, dokler bodo vremenske razmere še omogočale spuste z gorskimi kolesi.

VisitPohorje

Scroll to Top