ZA ŠPORTNI VIKEND BREZPLAČNA »ŠESTKA« IN GONDOLA ZA 1 EVRO

Pohorje bo tudi letos eno od najživahnejših prizorišč tradicionalnega Športnega vikenda Maribora, ki bo potekal 2. in 3. junija. Ta vikend bo na Pohorju in pod njim na voljo vrsta aktivnosti, kot so aikido, taborništvo, lokostrelstvo, mala košarka, spusti po sankališču PohorJet in toboganu MiniJet, vožnje z gorskimi skiroji, pohodništvo, kolesarjenje itd.

Za prihod pod Pohorje in odhod bomo v soboto in nedeljo zagotovili brezplačen avtobusni prevoz na liniji 6 (Vzpenjača), vozovnice za gondolo pa bodo za Športni vikend, ko bo med 8. in 18. uro krožila neprekinjeno, stale le 1 evro/osebo. Sedežnica Radvanje bo vozila od 9. do 20. ure in bo brezplačna, razen med 18. in 20. uro v smeri Trikotne jase.

Celoten program 28. Športnega vikenda Maribora si oglejte na povezavi www.gibajmaribor.si/sportni-vikend-maribora-2018/. Ker se bodo v sklopu te množične prireditve na Pohorju in pod njim odvijale številne dejavnosti, prav tako pa bo odprt Bike park, vse kolesarje, pohodnike in ostale obiskovalce pozivamo k previdnosti ter strpnosti.

Visit Pohorje

Scroll to Top