Za podaljšani vikend smuka po promocijski ceni 15 evrov

Po intenzivnem zasneževanju smučarskih prog na Mariborskem Pohorju bodo te znova na voljo smučarjem. Ob otvoritvenem vikendu v letošnjo zimsko sezono bomo ljubiteljem smučanja ponovno omogočili nakup smučarskih vozovnic po promocijski ceni.

Na Trgu Leona Štuklja v Mariboru bo danes od 20. ure naprej potekal sprejem za našo vrhunsko smučarko Ilko Štuhec, ob tej priložnosti pa bomo na trgu postavili tudi stojnico VisitPohorje, na kateri bomo med obiskovalce razdelili 500 kupončkov za smučanje po promocijski ceni. S temi kupončki – vsak obiskovalec bo lahko dobil enega – bodo namreč smučarjem na blagajni pod Pohorjem na voljo tridnevne vozovnice po enotni ceni 15 evrov, ki bodo veljale v soboto, 10. decembra do vključno ponedeljka, 12. decembra. Kupcem bodo omogočale tudi nočno smuko v soboto.

Poleg smuke na Pohorju bodo za vikend na njem potekali še različni spremljevalni dogodki, med drugim tudi zabava po smučanju (après ski). Več o teh dogodkih bomo sproti sporočali na našem Facebook profilu (Pohorje je zakon) in na spletni strani www.visitpohorje.si.

Scroll to Top