ZA OBISK KOLESARSKEGA PARKA SPRVA NIŽJE CENE VOZOVNIC

12. 03. 2021

Bike park Pohorje, ki odpira vrata v soboto, 13. marca, bo imel ta vikend, ko bo na Mariborskem Pohorju še potekala smuka do doline, prilagojen odpiralni čas. Tako bo v soboto in nedeljo odprt med 12. in 16. uro, ko bodo možni spusti po progi Red line, gondola pa bo v tem času neprekinjeno krožila.

Dokler bo v Bike parku na voljo le ena proga, bodo zanj veljale nižje cene dnevnih vozovnic: 22 za odrasle, 18 za mladino in 14 za otroke. Obisk bo možen tudi z letno vozovnico, prav tako pa bo od sobote na naši blagajni moč kupiti sezonsko vozovnico Gravity card. Ta sicer sezono opredeljuje od 3. aprila do 7. novembra, a bo za njene imetnike ob nakupu dnevne vozovnice za Bike park Pohorje do 3. 4. potrebno le doplačilo 5 .

Enotne kolesarske vozovnice Gravity card, ki bodo letos veljale v 22-ih evropskih parkih, vključno z mariborskim, so naprodaj po cenah 519 € za odrasle, 390 € za mladince in 252 € za otroke. Vse informacije o tej vozovnici so dostopne na spletni povezavi www.gravity-card.com/.

Pred skorajšnjim odprtjem mariborskega kolesarskega parka znova opozarjamo, da je za prevoz z gondolo treba imeti negativen test na COVID-19, ki ni starejši od 7 dni. Testa ne potrebujejo le osebe s potrdilom, da so prebolele koronavirus, ali dokazilom o cepljenju. Kolesarje še obveščamo, da bo pred vstopom v gondolsko kabino obvezno pranje koles.

Visit Pohorje

Scroll to Top