ZA OBISK KOLESARSKEGA PARKA SPRVA NIŽJE CENE VOZOVNIC

ZAČASNO BREZ SLIKE S POHORJA PREKO SPLETNIH KAMER
11.03.2021
SMUKA DO DOLINE IN TUDI SAMO DO SLEMENA
12.03.2021

ZA OBISK KOLESARSKEGA PARKA SPRVA NIŽJE CENE VOZOVNIC

12. 03. 2021

Bike park Pohorje, ki odpira vrata v soboto, 13. marca, bo imel ta vikend, ko bo na Mariborskem Pohorju še potekala smuka do doline, prilagojen odpiralni čas. Tako bo v soboto in nedeljo odprt med 12. in 16. uro, ko bodo možni spusti po progi Red line, gondola pa bo v tem času neprekinjeno krožila.

Dokler bo v Bike parku na voljo le ena proga, bodo zanj veljale nižje cene dnevnih vozovnic: 22 za odrasle, 18 za mladino in 14 za otroke. Obisk bo možen tudi z letno vozovnico, prav tako pa bo od sobote na naši blagajni moč kupiti sezonsko vozovnico Gravity card. Ta sicer sezono opredeljuje od 3. aprila do 7. novembra, a bo za njene imetnike ob nakupu dnevne vozovnice za Bike park Pohorje do 3. 4. potrebno le doplačilo 5 .

Enotne kolesarske vozovnice Gravity card, ki bodo letos veljale v 22-ih evropskih parkih, vključno z mariborskim, so naprodaj po cenah 519 € za odrasle, 390 € za mladince in 252 € za otroke. Vse informacije o tej vozovnici so dostopne na spletni povezavi www.gravity-card.com/.

Pred skorajšnjim odprtjem mariborskega kolesarskega parka znova opozarjamo, da je za prevoz z gondolo treba imeti negativen test na COVID-19, ki ni starejši od 7 dni. Testa ne potrebujejo le osebe s potrdilom, da so prebolele koronavirus, ali dokazilom o cepljenju. Kolesarje še obveščamo, da bo pred vstopom v gondolsko kabino obvezno pranje koles.

Visit Pohorje