Za nakup z boni 2021 tudi ugodni paketi vozovnic

23. 7. 2021

Vozovnice in vstopnice za različne dejavnosti na Mariborskem Pohorju je od danes moč kupiti tudi z unovčitvijo novih bonov. To velja za vse vrste vozovnic po rednih cenikih, objavljenih na www.visitpohorje.si, ob tem pa tudi za tri posebne pakete, pripravljene izključno za nakup z boni 2021.

Koriščenje novih bonov je mogoče ob nakupu vseh vozovnic za krožno kabinsko žičnico, dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, letnih kombiniranih vozovnic ter dnevnih in letnih vozovnic za Bike park Pohorje (BPP), razen vozovnice Gravity card. Najnižja vrednost za sprejem bona je 20 EUR.

Poleg tega so za (u)porabo bonov na voljo še ugodni paketi vozovnic:

  • PAKET BPP vključuje 4 dnevne vikend vozovnice za odrsale/mladince za ceno 100 EUR in 3 dnevne vikend vozovnice za otroke za 50 EUR;
  • PAKET SKI sestavljajo 4 dnevne smučarske vozovnice za odrasle/mladince po ceni 100 EUR in 3 dnevne vozovnice za otroke/invalide po 50 EUR;
  • PAKET SKI – SEZONSKA pa ponuja nove sezonske vozovnice za odrasle za ceno 390 EUR, mladince/študente za 330 in otroke/invalide za 220 EUR (paket velja do 27. 8., bon pa je že unovčljiv tudi za vozovnico Pohorka po začetnih cenah le-te).

Ker bo na Mariborskem Pohorju 14. in 15. 8. gostoval svetovni pokal v spustu z gorskimi kolesi, lahko z boni kupite tudi vstopnice za ogled te prireditve. V predprodaji so enodnevne vstopnice (za finale) naprodaj po 20 EUR oziroma 11 za otroke, dvodnevne pa 25 EUR oziroma 13 za otroke. Vse informacije o svetovnem pokalu najdete na www.worldcup.si.

V primeru nakupa vozovnice z bonom, pri čemer postopek traja dlje časa in ga vedno ne moremo dokončati v istem dnevu, prosimo za predhodno naročilo preko e-naslova bon21@visitpohorje.si. Za ureditev tovrstnega nakupa potrebujemo izpolnjen obrazec BON 21, dostopen na spodnji povezavi, in osebni dokument oziroma njegovo kopijo. Izdelano vozovnico boste zatem lahko prevzeli na blagajni pod Pohorjem.

OBRAZEC – BON 21
OBRAZEC – PRENOS BONA

Visit Pohorje

Scroll to Top