Vikend z ugodnejšimi cenami sezonskih smučarskih vozovnic

Na blagajni na spodnji postaji Pohorske vzpenjače bo 27. in 28. avgusta v teku vikend predprodaja vseh sezonskih smučarskih vozovnic 2022/2023 po ugodnejših cenah. Tako bo prvič pred novo zimsko sezono moč kupiti tudi vozovnice Pohorka, ki zagotavljajo smuko od ponedeljka do petka, razen med prazniki in šolskimi počitnicami.

Zadnjo soboto in nedeljo v avgustu bo sezonska smučarska vozovnica za odrasle stala 460 EUR (v redni prodaji 550), medtem ko bo cena Pohorke za odrasle v času vikend predprodaje 295 EUR (v redni prodaji 410). Zatem bo od 29. avgusta do 31. oktobra sledilo zadnje obdobje predprodaje z že višjimi cenami, 1. novembra pa se bo začela redna prodaja.

Blagajna pod Pohorjem bo zadnji počitniški vikend odprta med 7. in 18. uro. Zainteresirani kupci, ki se takrat ne boste mogli oglasiti na blagajni, lahko nakup sezonskih vozovnic opravite tudi na daljavo; v tem primeru je treba oddati naročilo do 26. avgusta na e-naslov info@visitpohorje.si, po plačilu prejetega predračuna na daljavo pa boste naknadno prevzeli vozovnice na blagajni pod Pohorjem.

Celoten cenik novih sezonskih smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje in Areh je dostopen na povezavi TUKAJ. Vabljeni, da si priskrbite smučarske vozovnice že pred pričetkom zimske sezone.

Visit Pohorje

Scroll to Top