VIKEND AKCIJA PREDPRODAJE SMUČARSKIH VOZOVNIC

Zadnji počitniški vikend, 31. avgusta in 1. septembra, bo na blagajnah na spodnji postaji Pohorske vzpenjače potekala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah. V času vikend akcije bodo naprodaj vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje, prvič pred novo zimsko sezono tudi vozovnica Pohorka.

Sezonska smučarska vozovnica za odrasle bo samo 31. 8. in 1. 9. stala 410 evrov (v redni prodaji 500), cena Pohorke za odrasle pa bo omenjeni vikend znašala 270 evrov (v redni prodaji 370). Vozovnica Pohorka bo v zimski sezoni 2019/2020 veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke in tudi nočne, kadar bo ta potekala, medtem ko med vikendi in prazniki ter šolskimi počitnicami (božično-novoletne počitnice, zimske počitnice obeh regij) z njo ne bo mogoče smučati.

Po zadnjem počitniškem vikendu se bodo cene vseh sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z 2. septembrom nekoliko zvišale, ponovno pa se bodo zatem dvignile s 1. novembrom. Od takrat bo namreč potekala redna prodaja smučarskih vozovnic za sezono 2019/2020.

Cene vseh novih sezonskih vozovnic najdete v ceniku, objavljenem na naši spletni strani. Vabljeni, da izkoristite možnost ugodnejšega nakupa v času prihajajoče vikend akcije predprodaje smučarskih vozovnic, ko bodo blagajne pod Pohorjem tako v soboto kot nedeljo odprte med 7. in 19. uro.

Visit Pohorje

Scroll to Top