VIKEND AKCIJA PREDPRODAJE SMUČARSKIH VOZOVNIC

24. 08. 2020

Na blagajni na spodnji postaji Pohorske vzpenjače se bo 29. in 30. avgusta odvijala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah. Zadnji avgustovski vikend bodo naprodaj vse sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje – prvič pred zimsko sezono 2020/2021 tudi vozovnica Pohorka. Cene so ostale enake kot v predhodni zimi.

Tako bo sezonska smučarska vozovnica za odrasle samo omenjeni vikend stala 410 evrov (v redni prodaji 500), cena Pohorke za odrasle pa bo v času vikend akcije 270 evrov (v redni prodaji 370). Vozovnica Pohorka bo v novi zimski sezoni veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke in tudi nočne, ne bo pa omogočala smuke med vikendi in prazniki ter šolskimi počitnicami (božično-novoletne počitnice, zimske počitnice obeh regij).

Po zadnjem počitniškem vikendu se bodo cene vseh sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z 31. avgustom zvišale, zatem pa se bodo ponovno dvignile s 1. novembrom, ko se bo začela redna prodaja. Celoten cenik smučarskih vozovnic za sezono 2020/2021 najdete na povezavi TUKAJ.

Blagajna pod Pohorjem bo 29. in 30. avgusta poslovala med 8. in 18. uro. Vabljeni, da izkoristite možnost ugodnejšega nakupa v času prihajajoče vikend akcije predprodaje smučarskih vozovnic.

Visit Pohorje

Scroll to Top