Velikonočna otvoritev pohorskega kolesarskega parka

Kolesarska sezona v Bike parku Pohorje se bo letos začela tik pred veliko nočjo, v petek, 15. aprila. Spusti z gorskimi kolesi bodo v kolesarskem parku na Mariborskem Pohorju sprva mogoči po zgornjem delu proge Flow in v nadaljevanju po progi World cup. Bike park bo v otvoritvenih dneh deloval med 10. in 17. uro.

Ob vstopu v novo kolesarsko sezono bodo dnevne vozovnice za Bike park Pohorje naprodaj po promocijskih cenah 27 EUR za odrasle, 23 EUR za mladino in 18 EUR za otroke. Te cene bodo veljale od 15. do 21. aprila. Prvi dan sezone bo stekla tudi prodaja letnih kolesarskih vozovnic, ki bodo za odrasle stale 380 EUR, za mladino 320 EUR in za otroke 200 EUR. Prav tako bodo že veljale skupne evropske vozovnice Gravity card.

Krožna kabinska žičnica bo od petka do velikonočnega ponedeljka, 15.–18. aprila, neprekinjeno krožila od 10. do 17. ure, poleg tega pa bo opravila še vožnje ob polni uri po voznem redu. Zatem bo v torek in sredo, 19.–20. aprila, gondola zaradi dokončanja remonta mirovala, tako da bo omenjena dneva zaprt tudi Bike park.

Že od četrtka, 21. aprila, bosta nato gondola in kolesarski park znova na razpolago obiskovalcem. Pri tem bodo začele veljati redne cene dnevnih vozovnic za Bike park – od petka do nedelje in ob praznikih (gondola čez dan kroži) 35 EUR za odrasle, 30 EUR za mladino in 24 EUR za otroke, od ponedeljka do četrtka (gondola vozi na polno uro) pa 27, 23 in 18 EUR.

Visit Pohorje

Scroll to Top