V TOREK, 15. 12., SE VRAČA PREVOZ Z GONDOLO

14. 12. 2020

Na Mariborskem Pohorju bo v torek, 15. decembra, ponovno začela delovati krožna kabinska žičnica. Ta bo po vnovičnem zagonu obratovala od ponedeljka do nedelje vsako polno uro med 7. in 18. uro, pri čemer bo v času odprtja smučišč med 9. in 16. uro krožila neprekinjeno. Blagajna na spodnji postaji gondole bo odprta med 7. in 15. uro.

Poleg gondole bodo na Mariborskem Pohorju še naprej v pogonu tudi sedežnici Sleme in Poštela ter otroška trakova Bejbika 1 in 2, na Arehu pa od torka naprej vlečnici Cojzarica in Žigart. Sedežnica Pisker med tednom ne bo obratovala. Zaradi zaprtja blagajn na Arehu bo smučarske vozovnice od torka moč kupiti v kočah v bližini zgornje in spodnje postaje Cojzarice (koči »pri Iveku« in »pri Primorcu«).

Po novem odloku Vlade RS je prevoz na krožni kabinski žičnici, sedežnici ali vlečnici naenkrat dovoljen za največ eno osebo (v posamezni kabini oziroma na posameznem sedežu), razen če gre za člane skupnega gospodinjstva. Pri tem znova opozarjamo, da je ob vstopu na žičniško napravo in ves čas prevoza obvezna uporaba zaščitne maske.

VisitPohorje

Scroll to Top