V soboto znova smučarski užitki na Ruški

Spoštovani ljubitelji zimskih užitkov, ali ste že kdaj smučali na Pohorju konec aprila? Na Arehu je v zadnjih dveh dneh zapadlo do 50 centimetrov naravnega snega, kar želi upravljavec žičniških naprav in smučišča, podjetje Marprom, proslaviti skupaj z vami.

Za vse zveste smučarje in tiste, ki bi radi doživeli noro dogodivščino na smučeh, smo sprejeli odločitev, da bo to soboto, 27. aprila, obratovala štirisedežnica Ruška. Smučišče bo odprto med 8. in 15. uro. Urejeno bo tudi sankališče na otroškem poligonu Areh. Če bodo razmere dopuščale, bo smuka mogoča še v nedeljo, 28. aprila, o čemer vas bomo obveščali.

V tem izjemnem vikendu bodo dnevne smučarske vozovnice naprodaj po enotni ceni 10 EUR. Za obisk smučišča bodo veljale tudi vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje in Areh (vključno s Pohorko) tako za minulo kot naslednjo zimsko sezono in vseslovenske vozovnice.

Na blagajnah na spodnji postaji Pohorske vzpenjače in zgornji postaji Ruške bodo v soboto in nedeljo še v prodaji sezonske smučarske vozovnice 2024/2025 po cenah iz super predprodaje.

Medtem bo na Mariborskem Pohorju v soboto ob lepem vremenu začela delovati sedežnica Radvanje; v pogonu bo od 11. do 19. ure, ko bo prevoz z na voljo kolesarjem, uporabnikom poletnega sankališča PohorJet in ostalim obiskovalcem.

Avtobusna povezava na relaciji Bellevue–Areh ne bo delovala.

Scroll to Top