V PODALJŠANEM VIKENDU TUDI SMUČARSKI AVTOBUS BELLEVUE–AREH

05. 02. 2021

Ob dokaj visokih temperaturah v zadnjih dneh na Pohorju vlagamo veliko truda v to, da dobro pripravimo smučišča in omogočimo smuko v čim večjem obsegu. V soboto bodo na Mariborskem Pohorju poleg gondole v pogonu še Bejbika, Sleme, Stolp in Videc, na Arehu pa Partizanka, Ruška, Areška, Cojzarica, Žigart in Pisker.

Zaenkrat je z Mariborskega Pohorja še moč prehajati na Areh preko smučarskih povezav. Kljub temu bomo Bellevue in Areh povezali tudi s smučarskim avtobusom; od sobote do ponedeljka bosta na tej relaciji vozila dva avtobusa. Za vikend in na praznični ponedeljek bomo znova zagotovili tudi brezplačno hitro testiranje na COVID-19 na spodnji in zgornji postaji gondole. Opravili ga boste lahko med 8. in 12. uro.

Smuka do doline je na Mariborskem Pohorju še vedno možna tako po Čopovi progi kot Snežnem stadionu. Na slednjem bo danes med 17.30 in 20.30 potekala še nočna smuka, medtem ko v soboto ne bo na voljo, saj se bo na Snežnem stadionu takrat začelo državno prvenstvo v turnem smučanju.

Vsem spremembam na smučišču lahko sledite na povezavi TUKAJ, kjer najdete dnevno osvežene podatke o obratovanju naprav in prog.

VisitPohorje

Scroll to Top