V petek in soboto, 17.­–18. 2., tako nočna smuka kot spusti s pležuhi do doline

Dogajanje na Mariborskem Pohorju bo ta petek, 17. februarja, zaznamovala otvoritvena nočna smuka do doline po Čopovi progi. Potekala bo od 17. do 21. ure, zanjo pa bo veljala promocijska cena vozovnice, ki bo za vse smučarje enotna v višini 10 EUR.

Med petkovo nočno smuko bodo ob krožni kabinski žičnici – ta bo neprekinjeno krožila od 16.45 naprej ­– v pogonu še sedežnica Sleme in otroška trakova Bejbika. Program pa se ne bo končal z nočno smuko, saj ji bodo sledili še spusti s pležuhi med 21. in 22. uro. Takrat bo obratovala samo krožna kabinska žičnica, vozovnica za spuste s pležuhi do doline pa bo stala 10 EUR.

V soboto bo nato nočna smuka na razpolago v rednem terminu od 18. do 21. ure, pri čemer bodo veljale redne cene nočnih vozovnic. Po koncu bodo ponovno na vrsti še spusti s pležuhi v enakem obsegu kot v petek, vozovnica zanje pa bo v soboto stala 12 EUR.

Obiskovalce bo na petkovi nočni smuki in spustih s pležuhi čakala tudi posebna ponudba izbranih pohorskih gostincev; ob nakupu vozovnice boste na blagajni prejeli še kupon za brezplačen vroč napitek v kočah Martinček, Planika, Luka in Trikotna jasa ter v lokalu na spodnji postaji gondole. Kupon bo na blagajni pod Pohorjem na voljo tudi imetnikom sezonskih vozovnic.

Scroll to Top