URADNI ZAKLJUČEK SMUKE DO DOLINE Z GLASBENIM PROGRAMOM

To soboto, 2. marca, na Mariborskem Pohorju uradno zaključujemo smuko do doline, kar bomo pospremili s posebnimi cenejšimi vozovnicami in pestrim glasbenim programom. Ta se bo odvijal tako v ciljni areni Snežnega stadiona kot v izteku Čopove proge.

V soboto bo smuka na Snežnem stadionu na Mariborskem Pohorju na razpolago brez prekinitve do 21. ure. Pri tem bosta smučarjem od 11. ure naprej na voljo posebna 3-urna vozovnica za sedežnico Radvanje po enotni ceni le 5 evrov in vozovnica za to sedežnico z veljavnostjo od 11. vse do 21. ure po ceni 15 evrov. Navedeni ceni bosta veljali samo za vozovnice za Radvanje, ki jih bo moč kupiti tudi na spodnji postaji te sedežnice. Ob tem bodo to soboto tudi dnevne vozovnice veljale do 21. ure, v dolino pa bo do takrat predvidoma mogoče smučati še po Čopovi progi.

V soboto vse smučarje in ostale obiskovalce vabimo še na zabavo po smučanju (apres ski); v ciljni areni Snežnega stadiona bo smučarje čakala DJ animacija, v izteku Čopove proge pa v Gondola Fun baru ob 13. uri najprej koncert skupine Jeannette v živo in zatem še zabava z DJ-jem. Poleg tega bomo na terasi Gondola Fun bara brezplačno razdelili 100 litrov čaja in »kuhančka«.

Katere proge bodo na Mariborskem Pohorju ostale odprte v nadaljevanju smučarske sezone po 2. marcu, bo odvisno predvsem od vremenskih razmer v naslednjih dneh. Medtem bodo na Arehu predvidoma še naprej na razpolago vsa urejena smučišča, ki so bila odprta že doslej. Na njih je trenutno še vedno do 40 centimetrov snega.

Od ponedeljka, 4. marca, bo v smučarskem centru Mariborsko Pohorje veljal spomladanski obratovalni čas, ki prinaša zgodnejše odprtje smučišč; ta bodo tako od omenjenega dne na razpolago za dnevno smuko v času med 8. in 15. uro. Če bodo snežne razmere dopuščale, bo še vedno mogoče smučati do doline.

Visit Pohorje

Scroll to Top