TO SOBOTO, 30. 1., PRVA LETOŠNJA NOČNA SMUKA NA POHORJU

27. 01. 2020

Na Mariborskem Pohorju je napočil čas tudi za začetek nočne smuke: smučarje prvič vabimo na najbolj znano osvetljeno pohorsko strmino to soboto, 30. januarja. Nočna smuka bo na voljo izključno na Snežnem stadionu med 17.30 in 20.30, ko bo obratovala sedežnica Radvanje. Za najmlajše bo med nočno smuko deloval še trak Arena v izteku Snežnega stadiona. Sankanje takrat ne bo dovoljeno.

Za triurno nočno smuko smo pripravili dve ceni vozovnic – 20 evrov za odrasle in 15 za otroke ter mladino. Vozovnice bo moč kupiti na blagajni pred vstopom na Radvanje, ki bo odprta od 17.15 do 20. ure. Uporaba otroškega traku Arena bo stala 5 evrov/osebo. Sezonske smučarske vozovnice veljajo tudi za nočno smuko. Obseg delujočih naprav na njej je prilagojen temu, da na smučišču sedaj ni hotelskih gostov in je zato število smučarjev manjše.

Po uvodni sobotni nočni smuki bo ta na Snežnem stadionu potekala vsak dan od torka do sobote. Smučarjem bomo tako po dnevni smuki ponudili še nočno rekreacijo na snegu, da nadoknadimo nekaj izgubljenih dni v prvem delu zimske sezone. Za vsak slučaj opozarjamo, da ponoči na smučišču veljajo isti ukrepi kot podnevi.

Scroll to Top