TESTIRANJE POD POHORJEM TUDI OD TORKA DO PETKA MED 8.30 IN 11.30

01. 02. 2021

Z namenom, da smučarjem čim bolj približamo pridobitev negativnega testa na COVID-19, bo na spodnji postaji Pohorske vzpenjače od torka, 2. februarja, vsak dan potekalo brezplačno hitro testiranje v organizaciji Zdravstvenega doma Maribor. Opraviti ga bo možno med 8.30 in 11.30 v prostorih smučarskega servisa, s seboj pa je treba imeti le zdravstveno izkaznico.

Pri tem bodo prednostno testirani tisti, ki gredo smučat in so torej tistega dne obiskovalci pohorskih smučišč. Vsi ostali, ki se pridejo testirat za druge namene, kot je uporaba žičniških naprav, pa bodo prišli na vrsto šele po 11. uri. Potek testiranja bodo nadzirali reditelji.

Testiranje na spodnji in zgornji postaji Pohorske vzpenjače bo nato zagotovljeno tudi čez vikend, enako kot v minulih vikendih, tako da na vstopnih točkah na smučišče ne bo na voljo le ob ponedeljkih.

Vabljeni na rekreacijo na pohorskih smučiščih ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov. Zavedamo se, da so trenutni pogoji strogi, a kljub temu prosimo, da jih spoštujete.

VisitPohorje

Scroll to Top