Ta teden brez spustov s pležuhi in nočne smuke

Zaradi visokih dnevnih temperatur in posledično mehkejše snežne podlage to sredo, 9. 2., na Mariborskem Pohorju po koncu dnevne smuke ne bodo mogoči spusti s pležuhi. V četrtek, petek in soboto, 10.–12. 2., pa iz istega razloga ne bo potekala tudi nočna smuka.

Čopovo progo do doline, ki je najbolj obiskana na Mariborskem Pohorju, želimo namreč čim dlje ohraniti za dnevno smuko, še zlasti glede na bližajoče se zimske šolske počitnice. Pri tem bi ob spustih s pležuhi in nočni smuki trenutno na progi lahko nastala škoda, ki bi jo v sedanjih temperaturah težko odpravili.

Če bodo v nadaljevanju zimske sezone vremenske in snežne razmere dopuščale dodaten nočni program na smučišču, ga bomo znova pripravili in vas o tem obvestili. Medtem se dnevna smuka na Mariborskem Pohorju in Arehu nadaljuje v enakem obsegu kot doslej.

Ob današnji odpovedi spustov s pležuhi, ki tudi v času zaprtja smučišča niso dovoljeni, in izpadu nočne smuke v naslednjih dneh oziroma do nadaljnjega obiskovalce prosimo za razumevanje.

Visit Pohorje

Scroll to Top