SUPER PREDPRODAJA ŠE DO 18. 4., KO BO SMUKA BREZPLAČNA

14. 04. 2021

Zimska sezona na Pohorju bo trajala še do nedelje, 18. aprila, ko bomo na Cojzarici pripravili zadnji smučarski dan v tej sezoni. Od nje se bomo poslovili z brezplačno smuko – v nedeljo bodo vse smučarje na blagajni čakale brezplačne dnevne vozovnice. Izkoristiti jih bo mogoče izključno zadnji dan v zimski sezoni, v kateri bomo kljub trem prekinitvam zbrali več kot 90 smučarskih dni.

Ob tem smučarje tudi obveščamo, da smo zaradi enajstdnevnega »lockdowna«, ki nas je doletel ravno v času prvega obdobja predprodaje novih sezonskih smučarskih vozovnic, tega podaljšali do vključno 18. aprila. Tako bo do nedelje, ko bomo sklenili aktualno zimsko sezono, vozovnice za naslednjo še moč kupiti po najugodnejših cenah, veljavnih v super predprodaji.

Blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače, ki posluje od 7. do 15. ure, ima v četrtek podaljšan delovni čas do 17. ure. Vsi, ki ne utegnete priti pod Pohorje, pa lahko vozovnice še vedno naročite preko e-naslova info@visitpohorje.si. Po izteku prvega obdobja predprodaje bo nadaljevanje te sledilo ob koncu poletja, ko bodo cene sezonskih vozovnic za približno 10 odstotkov višje kot sedaj.

Visit Pohorje

Scroll to Top