Sprememba pri načinu plačila parkirnine pod Pohorjem

Za uporabo glavnega parkirišča pod spodnjo postajo Pohorske vzpenjače po uničenju avtomatske blagajne do nadaljnjega velja spremenjen način plačevanja parkirnine. Iz tega so izvzeti imetniki pohorskih vozovnic in gosti partnerskih ponudnikov na območju Pohorja, upravičeni do brezplačne uporabe tega parkirišča.

Medtem za vse ostale do zamenjave avtomatske blagajne velja, da plačilo parkirnine na podlagi parkirnega listka opravijo na blagajni Pohorska vzpenjača (do 17. ure). Po zaprtju slednje pa pri strojniku pred vstopom na krožno kabinsko žičnico (do 21. ure).

Imetnikom sezonskih pohorskih vozovnic te odpirajo vstopno/izstopno zapornico, medtem ko kupci dnevnih vozovnic (gondolskih, smučarskih) na blagajni predložijo parkirni listek in ob tem prejmejo kupon za brezplačen izhod s parkirišča tistega dne.

Nedavni dogodek, ko so neznani storilci z eksplozivnim sredstvom uničilo omenjeno blagajno, obžalujemo in si prizadevamo, da jo čim prej nadomestimo z novo. Ob tem vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo, povezano s tem, prosimo, da jo sporočite na telefonsko številko policije 113.

Scroll to Top