SMUKA NA POHORJU ZA VIKEND ŠE PO ZNIŽANIH CENAH

Na Pohorju v soboto, 16. decembra, znova odpiramo smučarske proge, hkrati pa pripravljamo tudi uradno otvoritev letošnje zimske sezone in prenovljene ploščadi pred spodnjo postajo krožne kabinske žičnice Pohorske vzpenjače.

Od sobote naprej bo na Mariborskem Pohorju obratovala sedežnica Sleme, poleg tega bo odprt tudi otroški poligon Bellevue, na Arehu pa bodo delovale vlečnice Žigart, Areh, Ruška in Cojzerica. Dnevne smučarske vozovnice bodo ta vikend še naprodaj po znižanih cenah 21 evrov oziroma za otroke in invalide 10 evrov.

V soboto vas ob 14. uri vabimo tudi na otvoritev prenovljene ploščadi pred spodnjo postajo krožne kabinske žičnice, kjer bomo s krajšo otvoritveno slovesnostjo hkrati obeležili 60 let delovanja Pohorske vzpenjače.

Nova ploščad, poimenovana Visit Pohorje Party Plato, bo od 16. decembra prizorišče različnih koncertov in drugih dogodkov, ki se bodo vrstili ob petkih in vikendih. V času od 22. decembra do konca Zlate lisice 7. januarja pa bo pester program potekal vsakodnevno.

To soboto bo na ploščadi od 12. do 14. ure za glasbeni program poskrbel DJ Johnny Be Good, med 15. in 17. uro vas bo zabaval ansambel Frajkinclari, od 17. do 19. ure pa skupina Zadetek. Na voljo bo tudi gostinska ponudba.

Vljudno vabljeni!

Visit Pohorje

Scroll to Top