SMUČARSKE VOZOVNICE NA POHORJU NISO PRENOSLJIVE

V letošnji zimi je na Pohorju začel delovati nov sistem za kontrolo smučarskih vozovnic na krožni kabinski žičnici Pohorski vzpenjači in ostalih žičniških napravah. Sodoben sistem omogoča tudi kontrolo uporabe smučarskih vozovnic s pomočjo videonadzora, zato smučarje ponovno obveščamo, da vozovnice (razen prenosne sezonske) niso prenosljive.

Na podlagi izvajanja videonadzora, na kar kupce smučarskih vozovnic opozarjamo na prodajnih mestih smučišča in na vstopnih postajah žičnic, smo doslej že večkrat ugotovili, da isto dnevno vozovnico v teku dneva uporabljata dva smučarja. Tako vas pozivamo, da ne kupujete vozovnic od drugih smučarjev na parkirišču ali v bližini spodnje postaje gondole.

Kršitve predpisov uporabe smučarskih vozovnic na Pohorju, ugotovljene na podlagi videonadzora, bomo namreč sankcionirali z odvzemom vozovnice. Zanj so v primeru zlorabe vozovnice v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja pooblaščeni vsi zaposleni Javnega podjetja Marprom d.o.o.

Podoben videonadzor že nekaj časa deluje tudi na smučiščih na Cerknem, Voglu in v Kranjski Gori. Nov sistem za evidentiranje vozovnic, nameščen na Pohorju, pa med drugim omogoča tudi uporabo vseslovenske smučarske vozovnice, ki je tako ob prihodu v naš smučarski center ni treba zamenjati za našo vozovnico.

Visit Pohorje

Scroll to Top