S SEZONSKO VOZOVNICO ZA MARIBORSKO POHORJE TUDI V KRANJSKO GORO

Sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje imetnikom zagotavljajo različne ugodnosti. Novost v letošnji zimski sezoni je, da lahko z njimi ob doplačilu zneska 60 evrov kar 5 dni smučate tudi v Kranjski Gori.

Smučarji s sezonskimi vozovnicami za Mariborsko Pohorje lahko omenjeno ugodnost uveljavite tako, da na blagajni smučarskega centra v Kranjski Gori predložite sezonsko vozovnico, ki ob doplačilu 60 evrov in opravljeni nadgradnji nato pet zaporednih dni velja tudi na tamkajšnjih smučiščih. Pri tem se morate na blagajni izkazati tudi z osebnim dokumentom.

Število imetnikov sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje, ki se boste z njimi odpravili na partnersko smučišče v Kranjsko Goro, ni omejeno. To možnost lahko uveljavite kadarkoli v zimski sezoni med ponedeljkom in petkom.

Poleg tega smučarski center Mariborsko Pohorje letos ponovno sodeluje tudi z Olimpijskim centrom Jahorina. V skladu z dogovorom lahko imetniki naših sezonskih smučarskih vozovnic z njimi 4 dni smučate tudi na Jahorini. Ta ugodnost vam pripada ob nastanitvi v tamkajšnjem Hotelu Bistrica, organizirani preko turistične agencije Martura.

Na Pohorju se medtem nadaljuje letošnja smučarska sezona; trenutno na mariborskem delu obratujejo trakova Bellevue 1 in 2, sedežnici Sleme in Stolp ter vlečnica Videc, na Arehu pa vlečnice Ruška, Cojzerica, Žigart, Areh in Vali. Po uradni otvoritvi sezone od ponedeljka, 18. decembra, na Pohorju veljajo redne cene dnevnih smučarskih vozovnic.

Visit Pohorje

Scroll to Top