S SEZONSKO VOZOVNICO ZA MARIBORSKO POHORJE TUDI V KRANJSKO GORO

Sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje imetnikom letos ponovno zagotavljajo tudi zelo ugodno možnost smuke v Kranjski Gori. Z njimi boste lahko ob doplačilu zneska 60 evrov v času zimske sezone 5 zaporednih dni med ponedeljkom in petkom smučali tudi na tem gorenjskem smučišču.

Osnova za to je pogodba o sodelovanju med podjetjema Marprom in RTC žičnice Kranjska Gora, pri čemer je interes obeh partnerjev, da s skupno ponudbo čim več smučarjev zadržita na domačih smučiščih. Pogodba o poslovnem sodelovanju med obema smučarskima centroma bo veljala do sredine aprila 2019.

Imetniki sezonskih vozovnic za Pohorje, ki želite pozimi izkoristiti omenjeno ugodnost, boste na blagajni v Kranjski Gori predložili sezonsko vozovnico in ob doplačilu 60 evrov prejeli 5-dnevno smučarsko vozovnico, ki bo veljala od ponedeljka do petka.

Število smučarjev s sezonskimi vozovnicami za Mariborsko Pohorje, ki se boste z njimi odpravili na partnersko smučišče v Kranjsko Goro, ni omejeno. Ker enaka možnost velja tudi v obratni smeri, tako dogovor med obema smučarskima centroma predstavlja dobro podlago za medsebojno izmenjavo smučarjev.

Otvoritev letošnje zimske sezone na Mariborskem Pohorju s pestrim spremljevalnim programom je načrtovana sredi decembra.

Visit Pohorje

Scroll to Top