PRVO NEDELJO V APRILU BREZPLAČNA SMUKA IN ZAČETEK PREDPRODAJE

V letošnji zimski sezoni smo na Pohorju imeli že preko 100 smučarskih dni, v naslednjih dneh pa bo še vedno možna spomladanska smuka. Pri tem bomo 1. aprila vsem smučarjem omogočili brezplačno dnevno smuko, obenem pa začeli s predprodajo sezonskih smučarskih vozovnic za prihodnjo zimo, ki bodo sprva naprodaj po akcijskih cenah.

Predprodaja sezonskih smučarskih vozovnic 2018/2019 po akcijskih cenah bo na blagajni pri spodnji postaji gondole potekala od 1. aprila in vse dokler bo na Pohorju v aprilu še možna smuka. Vsi, ki boste kupili nove sezonske vozovnice (letošnje veljajo do 31. marca), jih boste že lahko uporabljali tudi v aprilu – po 2. 4. načrtujemo smuko na Arehu še dva zaporedna vikenda.

Po tem se bo predprodaja sezonskih vozovnic nadaljevala v jesenskem obdobju, a se bodo njihove cene takrat zvišale; cenik si lahko ogledate na spletni strani www.visitpohorje.si.

Vabimo vas tudi, da izpolnite nagradno anketo, v kateri lahko skozi kratek vprašalnik podate mnenje in želje glede prihodnje ponudbe na Pohorju. Spletna anketa je dostopna na povezavi www.visitpohorje.si/anketa, vsi, ki boste izpolnili vprašalnik, pa boste tudi sodelovali v nagradnem žrebanju, v katerem bomo podelili tri sezonske smučarske vozovnice in eno sezonsko vozovnico za Bike park Pohorje.

Visit Pohorje

Scroll to Top