PRVI VISIT POHORJE VIKEND ZARADI VREMENSKE NAPOVEDI ŽAL ODPOVEDAN

Zaradi zelo slabe vremenske napovedi za prihajajoči vikend smo bili po proučitvi različnih možnih scenarijev žal primorani odpovedati izvedbo 1. Visit Pohorje vikenda, načrtovanega 2. in 3. septembra na Mariborskem Pohorju. Hkrati z dogodkom tako odpadejo tudi koncerti, napovedani v navedenem terminu.
 
Naša želja je bila, da 1. Visit Pohorje vikend izpeljemo na primerni kakovostni ravni in omogočimo udeležbo čim več obiskovalcem; ker smo glede na napovedane padavine ocenili, da to ne bo možno, smo se (tudi zaradi varnosti v primeru neviht) odločili za odpoved dogodka. To tudi pomeni, da 2. in 3. septembra ne bodo veljale posebne promocijske cene za krožno kabinsko žičnico in avtobuse na liniji 6 (Vzpenjača), temveč bomo te prevoze izvajali po rednem ceniku.
 
Bo pa na blagajni pod Pohorjem tako v soboto kot nedeljo potekala predprodaja smučarskih vozovnic, v skladu z že objavljenim cenikom za zimsko sezono 2017/2018. Vozovnice bodo na blagajni, odprti med 8. in 20. uro, na voljo po akcijskih cenah, ki bodo veljale samo ta vikend, zatem pa se bodo postopoma zviševale.
 
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
 
Visit Pohorje
Scroll to Top