PRVA SMUKA V NOVI SEZONI NA POHORJU ŽE 1. DECEMBRA

Prvo smuko v novi zimski sezoni bomo na Pohorju omogočili že to soboto, 1. decembra, ko bomo na Arehu zagnali vlečnici Areh in Cojzerica. Na teh progah smo namreč v preteklih dneh ob nizkih temperaturah izdelali dovolj snega, da ju lahko pripravimo in odpremo za smučarje.

Vlečnici Areh in Cojzerica bosta od sobote naprej obratovali med 9. in 16. uro, sprva pa bodo veljale promocijske cene dnevnih smučarskih vozovnic: za odrasle samo 17 evrov, za mladino 14 in za otroke 10 evrov. Prav tako 1. decembra začnejo veljati sezonske smučarske vozovnice za sezono 2018/2019.

Ta vikend, 1. in 2. decembra, bo na Pohorju na razpolago tudi smučarski avtobus na relaciji Bellevue–Areh; vozil bo v skladu z že ustaljenim voznim redom in bo za imetnike smučarskih vozovnic brezplačen.

Uradno odprtje smučarske sezone (Visit Pohorje Ski opening) oziroma otvoritveni dnevi bodo, tako kot smo napovedali, nato potekali od 14. do 16. decembra. V teh dneh bodo še vedno veljale omenjene promocijske cene dnevnih vozovnic, za smučarje in ostale obiskovalce pa 14. decembra pripravljamo tudi velik koncert na Snežnem stadionu.

Visit Pohorje

Scroll to Top