PRODAJNA NOVOST: VOZOVNICA »3 ZA 1« POHORJE–KOPE–RIBNICA

16. 10. 2020

Ena od novosti za prihajajočo zimsko sezono je enotna sezonska smučarska vozovnica, ki pokriva kar tri sosednja pohorska smučišča: Mariborsko Pohorje, Kope in Ribniško Pohorje. Gre za povsem novo vozovnico, ki je od 16. oktobra naprodaj na blagajnah v vseh treh povezanih smučarskih središčih.

Mariborsko Pohorje z Arehom, Kope in Ribniško Pohorje skupaj obsegajo preko 50 kilometrov različnih smučarskih prog. Sezonska smučarska vozovnica »3 za 1« je eden od prvih konkretnejših korakov pri sodelovanju pohorskih smučišč, ki ga želimo v prihodnje še nadgraditi.

Enotna sezonska vozovnica Pohorje–Kope–Ribnica za odrasle stane 550 evrov, za mladino, študente in seniorje 465 evrov ter za otroke in invalide 310 evrov. Imetniki boste lahko z njo v vsakem od omenjenih treh smučarskih središč v času trajanja zimske sezone smučali neomejeno število dni.

Nakup opisane vozovnice bo mogoč le v predprodaji do 31. oktobra, saj pozneje ne bo več naprodaj. Vsi, ki jo boste kupili na naši blagajni, jo boste ob obisku Kop ali Ribniškega Pohorja deponirali na tamkajšnji blagajni in ob tem prejeli nadomestno dnevno smučarsko vozovnico.

Vabljeni, da si pred novo zimsko sezono zagotovite smuko na treh sosednjih smučiščih z eno skupno vozovnico. Ta bo veljala v času celotne zimske sezone oziroma od 1. decembra 2020 do 31. marca 2021.

Visit Pohorje

Scroll to Top