PRODAJA SPOMINSKIH IN PROMOCIJSKIH IZDELKOV VISIT POHORJE

V prostorih turistične agencije Martura (v 1. nadstropju objekta spodnje postaje Pohorske vzpenjače) smo začeli s prodajo različnih spominskih/promocijskih izdelkov z našim novim logotipom Visit Pohorje. Njihovi opisi, slike in cene so dostopni tudi na tej spletni strani v zavihku Gift Shop.

Med temi izdelki so majica s kratkimi rokavi, jopica s kapuco, šal in rokavice, kape, nahrbtniki, športna plastenka za pijačo, skodelice itd. Vsi imajo logotip in napis Visit Pohorje, na voljo so v različnih barvnih kombinacijah, narejeni pa iz kakovostnih tekstilnih in drugih materialov. Njihove cene se gibajo od treh evrov do največ 29 evrov, večina izdelkov pa je v cenovnem razponu 10–20 evrov.

Naši novi spominski/promocijski izdelki so namenjeni za prodajo tako domačinom, ki so ponosni na Pohorje, kot obiskovalcem od drugod, ki tukaj preživljajo prosti čas in počitnice. Primerni so tudi za darila. Trenutno Visit Pohorje Gift Shop ponuja prvi komplet izdelkov, medtem pa je že v pripravi tudi kolekcija za poletno sezono, s katero bomo pozneje dopolnili sedanjo ponudbo.

Projekt trgovine s spominki in z darili (Gift Shop) sodi v sklop načrtovanih aktivnosti, ki smo jih napovedali že ob predstavitvi nove blagovne znamke Visit Pohorje. S temi aktivnostmi želimo izboljšati prepoznavnost te blagovne znamke, pohorskega turizma in tukajšnje turistične destinacije.

Visit Pohorje

Scroll to Top