PREDPRODAJNA VIKEND AKCIJA Z ATRAKTIVNIM GLASBENIM PROGRAMOM

Prvi vikend v septembru, 1. in 2. 9., bo na Mariborskem Pohorju potekala predprodaja smučarskih vozovnic za sezono 2018/2019 po akcijskih cenah, ki jo bomo popestrili z bogatim spremljevalnim programom. Tako v soboto kot nedeljo, ko bo na voljo ugoden prevoz do prizorišča 1. Visit Pohorje vikenda, vas na njem čakajo brezplačni koncerti, med drugim tudi popularne zasedbe Tabu.

Sezonske smučarske vozovnice za prihajajočo zimsko sezono na Mariborskem Pohorju bo samo 1. in 2. septembra možno kupiti po akcijskih cenah, saj bodo te že 3. septembra višje – v povprečju za več kot 10 odstotkov. Na 1. Visit Pohorje vikendu bodo naprodaj vse vrste sezonskih vozovnic, torej tudi sezonska nočna smučarska vozovnica in Pohorka. Pri slednji je letos novost, da nima več omejenih ur uporabe, saj bo veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke, razen ob praznikih in med novoletnimi ter zimskimi šolskimi počitnicami.

Vozovnice bo čez vikend možno kupiti pri spodnji postaji gondole, prav tako pa bo odprta blagajna na Bellevueju, kjer bo glavno prizorišče spremljevalnega programa. V soboto bo na odru nad zgornjo postajo gondole od 15. ure dalje za dobro razpoloženje skrbela predskupina Gino&Band, ob 17. uri pa se bo začel koncert rock skupine Tabu. Sledil bo še after party v dolini, kjer bo na terasi Gondola fun bara nastopil duo Akustični orgazem. Nedelja bo obarvana narodno-zabavno, saj vas bo na Pohorju od 14. ure naprej zabaval ansambel Zadetek, od 16. ure pa Vesele Štajerke.

Za brezskrben dostop do prizorišča dogajanja bodo tako 1. kot 2. septembra mestni avtobusi na liniji št. 6 (Vzpenjača) brezplačni, za povratno vozovnico za krožno kabinsko žičnico, ki ob vikendih obratuje neprekinjeno, pa boste odšteli le 1 evro/osebo.

Ceniki vseh smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje so objavljeni na naši spletni strani v zavihku Ceniki. Izkoristite možnost ugodnega nakupa vozovnic za zimsko sezono 2018/2019 in se zabavajte na 1. Visit Pohorje vikendu.

Visit Pohorje

Scroll to Top