POSEBNA UGODNOST ZA IMETNIKE SEZONSKIH SMUČARSKIH VOZOVNIC

V prostorih Mestne hiše Rotovž sta smučarski center Mariborsko Pohorje in Olimpijski center Jahorina 11. novembra uradno sklenila dogovor o medsebojnem sodelovanju, ki prinaša posebno ugodnost imetnikom sezonskih vozovnic obeh smučarskih centrov.

V skladu z dogovorom boste lahko imetniki sezonskih smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z njimi 4 dni smučali tudi na Jahorini. To ugodnost boste lahko uveljavili ob nastanitvi v tamkajšnjem Hotelu Bistrica, organizirani preko turistične agencije Martura. Podobno bo veljalo tudi v obratni smeri.

Sporazum o medsebojnem sodelovanju sta v Mestni hiši Rotovž v Mariboru podpisala predstavnik javnega podjetja Marprom Dominik Dukarić in direktor Olimpijskega centra Jahorina Pale Dejan Ljevnaić.

Na slovesnem podpisu pa so bili med drugim prisotni tudi župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec, predsednik upravnega odbora Olimpijskega centra Jahorina Nedeljko Elek in tamkajšnji minister trgovine in turizma Predrag Gluhaković.

»Z doseženim sporazumom z Olimpijskim centrom Jahorina omogočamo dodatno ugodnost imetnikom naših sezonskih smučarskih vozovnic, ki želijo smučati tudi v tujini. Število smučarjev, ki bodo lahko izkoristili to ugodnost, ni omejeno,« je povedal direktor podjetja Marprom Bernard Majhenič.

Visit Pohorje

Scroll to Top