POHORSKI KOLESARSKI PARK OD PETKA, 15. 5., S ŠTIRIMI PROGAMI

Ponudbo Bike parka Pohorje, kjer je za spuste z gorskimi kolesi od začetka tega tedna že odprta proga Red line, bodo v petek, 15. maja, dopolnile še tri proge: obstoječi Flow line in World cup ter nova Family line. Ta je speljana ob osnovni progi Flow line, a je še nekoliko lažja (po stopnji težavnosti zelena) in tako primerna tudi za družine.

Proga Family line poteka od zgornje postaje gondole do doline, grajena pa je bila strojno. Zanjo smo prejeli ustrezna soglasja vseh pristojnih služb, tako kot še za dve novi enoslednici, ki ju urejamo na Pohorju; eno na območju Stolpa od zgornje do spodnje postaje sedežnice in drugo od Trikotne jase do izteka Snežnega stadiona.

Bike park Pohorje je odprt med 9. in 19. uro, pri čemer bo gondola poleg voženj vsako polno uro poslej tudi neprekinjeno krožila ob določenih dneh in urah; ta petek od 15. do 19. ure, nato pa bo krožila nonstop ob petkih, sobotah, nedeljah in praznikih od 10. do 16. ure. Tak obratovalni čas je prilagojen trenutnim omejitvam zaradi koronavirusa in ga bomo v nadaljevanju sezone prilagajali razmeram.

Ob petkovi otvoritvi dodatnih prog bo veljal 50-odstotni popust na cene dnevnih vozovnic za Bike park Pohorje; dnevna za odrasle bo tako jutri stala 17 evrov, za mladino 14 in otroke 12 evrov. Celoten cenik, ki vključuje tudi nekaj novosti (med drugim 4-urno vozovnico), bo v kratkem objavljen na spletni stani www.bikeparkpohorje.si/si/.

Vabljeni, da izkoristite otvoritveni popust!

VisitPohorje

Scroll to Top