PO NAJLEPŠI SONČNI VZHOD TUDI Z VLADOM KRESLINOM

Na Mariborskem Pohorju bomo letos na dan poletnega solsticija že tretjič množično pričakali sončni vzhod. Dogodek Po sončni vzhod na Pohorje se bo v organizaciji društva TOP začel 21. junija ob 4.30 z nastopom Kristalnega orkestra iz zavoda Šola luči.

Ta bo nato ob 5. uri na oder pri zgornji postaji gondole pospremil enega največjih slovenskih glasbenikov, Vlada Kreslina, ki bo zbrane ob vzhodu sonca dokončno prebudil z balado Nekega jutra, ko se zdani in svoj nastop nadaljeval z jutru prijaznim programom.

Kasneje bo sledil še after party v družbi dua Akustični orgazem na terasi koče Koča tik pod zgornjo postajo gondole.

Na dan omenjenega dogodka bo gondola na Pohorju od 4.15 krožila neprekinjeno, cene vozovnic pa bodo do 12. ure znižane za 50 odstotkov.

Dogodek, ki ga društvo TOP organizira pod sloganom »Kdo, s kom, kaj, zakaj, ni važno. Ti samo pridi po sončni vzhod na Pohorje 2019!« bo imel tudi dobrodelni pridih.

Na predstavitvi, ki je potekala v četrtek, 16. maja, je tako Hervis Sports Slovenija humanitarnemu društvu UP-ornik predal bona v vrednosti 400 evrov, s čimer bo UP-ornik opremil dva mlada športnika iz socialno ogroženih družin.

VisitPohorje

Scroll to Top