PAKETI DNEVNIH SMUČARSKIH VOZOVNIC PO AKCIJSKIH CENAH

V okviru Evropskega tedna športa bo med 22. in 28. septembrom na Trgu Leona Štuklja potekala predprodaja smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje. Poleg sezonskih vozovnic bo možno kupiti tudi pakete dnevnih smučarskih vozovnic po akcijskih cenah.

Naprodaj bodo trije paketi dnevnih vozovnic, in sicer po 5, 10 in 15 vozovnic, pri čemer se bodo redne cene dnevnih vozovnic (najdete jih na spletni strani www.visitpohorje.si v zavihku Ceniki) z vsakim paketom znižale za 1 dodaten evro. Pri »paketu 5« bo torej cena dnevne vozovnice nižja za 1 evro, pri »paketu 10« za 2 evra in pri »paketu 15« za 3 evre.

Takšen popust bo veljal za vse starostne skupine dnevnih smučarskih vozovnic; tako boste vsi kupci dnevnih vozovnic v omenjeni prodajni akciji pri »paketu 5« deležni skupno 5 evrov popusta, pri »paketu 10« skupno 20 evrov popusta in pri »paketu 15« skupno 45 evrov popusta.

Vabljeni, da Evropski teden športa, ki bo ponudil vrsto dogodkov, izkoristite še za ugoden nakup dnevnih smučarskih vozovnic.

Visit Pohorje

Scroll to Top