Otvoritev sezone 2024 v Bike parku Pohorje Maribor

Sobota, 11. 5. 2024, je dan, ki smo ga vsi nestrpno pričakovali! Z veseljem oznanjamo uradno otvoritev kolesarske sezone in celotne kolesarske mreže v Bike parku Pohorje Maribor, s čimer bomo z 9 vznemirljivimi kolesarskimi progami tudi uradno postali največji bike park v Sloveniji. Pridružite se nam na dogodku ob otvoritvi sezone!

Datum: sobota, 11. 5. 2024.
Ura: 9.00–18.00, nato zabava do 22. ure.
Lokacije: ploščad pred spodnjo postajo Pohorske vzpenjače, Bellevue in Areh.

Program otvoritve sezone 2024

Program otvoritve Bike parka Pohorje Maribor bo izjemno raznolik in primeren tako za družine kot tudi za izkušene kolesarje.

V preteklem letu smo v Bike parku Pohorje Maribor obnovili in popestrili večino obstoječih prog. 11. 5. 2024 pa boste lahko prvič preizkusili kar 4 povsem nove proge, ki so nastale izpod rok zunanjih strokovnjakov Alliance ASE in ekipe Bike parka Pohorje Maribor. Skupno sedaj naš bike park premore kar 9 prog – 2 zeleni, 2 modri, 3 rdeče in 2 črni.

Pomerili se boste lahko v dual slalomu in najdaljšem skoku, preizkusili svoje spretnosti pri kolesarskem limbu in pokazali svoj najboljši »parking trik«. V sodelovanju z našimi partnerji smo za najboljše pripravili tudi privlačne nagrade!

Na osrednjih lokacijah (pred spodnjo in pred zgornjo postajo Pohorske vzpenjače) boste med 10.30 in 18.00 lahko obiskali stojnice z novostmi iz sveta gorskega kolesarjenja. O najnovejših kosih opreme ali kolesih samih se boste lahko posvetovali s strokovnjaki, jih preizkusili in se morda celo odločili za nakup.

Samo to soboto bo na voljo tudi Letna XL vozovnica po znižani ceni 699 EUR za odrasle, 588 EUR za mladino, študente in seniorje, ter 379 EUR za otroke.

Za odlično glasbeno vzdušje bodo skrbeli izbrani DJ-ji, seveda pa bo poskrbljeno tudi za pijačo in prigrizke.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dinamičnem in zabavnem dnevu v svetu gorskega kolesarjenja, ne glede na to, ali ste strasten kolesar, družina v iskanju novih dogodivščin ali zgolj ljubitelj dobre glasbe in vzdušja. Otvoritev Bike parka Pohorje Maribor bo dogodek, ki ga ne smete zamuditi.

Scroll to Top