Odprtje proge do doline in nočna smuka na vrhu Pohorja

Tik pred pričetkom praznikov na Pohorju širimo obseg odprtih smučarskih prog vse do doline in dopolnjujemo sedanjo ponudbo za smučarje. Ta bo med božično-novoletnimi prazniki vključevala tudi nočno smuko na zgornjem delu Mariborskega Pohorja.

Od sobote, 24. decembra, bosta na Pohorju obratovali tudi sedežnici Poštela in Radvanje. Tako bo na voljo smuka do doline po Snežnem stadionu. Blagajna ob vstopu na sedežnico Radvanje ne bo odprta.

Le dan pozneje, 25. decembra, bomo pripravili še prvo nočno smuko, ki bo zatem na razpolago vse dni do vključno 1. januarja 2023. V času nočne smuke med 18. in 21. uro bodo v pogonu trakova Bejbika in sedežnica Sleme.

Zavedamo se, da je nočna smuka priljubljena tako pri domačih smučarjih kot hotelskih gostih, a bomo v letošnji sezoni pri njej upoštevali tudi vidik energetske krize. Zato jo bomo v luči racionalne porabe električne energije zagotavljali na manj progah kot v preteklosti in samo ob določenih dneh.

Vabljeni, da praznične dni preživite aktivno na urejenih pohorskih smučiščih. Vse informacije o obratovanju spremljate na tej povezavi.

Visit Pohorje

Scroll to Top