Od sobote smuka do doline po Čopki in Snežnem stadionu

Po večdnevnem zasneževanju smučišč bo na Mariborskem Pohorju od sobote, 11. februarja, ponovno mogoča smuka z vrha vse do doline – in to po obeh progah. Ob Snežnem stadionu bo namreč prvič letos odprta tudi Čopova proga do spodnje postaje krožne kabinske žičnice.

Smučišča do doline bodo od sobote na razpolago v času dnevne smuke, ko bo v pogonu tudi sedežnica Radvanje na Snežnem stadionu. Tako bodo na Pohorju obratovale vse žičniške naprave na odprtih smučarskih progah v upravljanju podjetja Marprom iz Skupine JHMB.

Medtem se bo nočna smuka do vključno 11. februarja še nadaljevala na vrhnjem delu Mariborskega Pohorja (do spodnje postaje Slemena), kjer bodo to soboto od 21. do 22. ure mogoči tudi spusti s pležuhi. Prihodni petek, 17. februarja, pa nočno smuko že načrtujemo v večjem obsegu – po Čopovi progi do doline od 17. ure naprej.

Ob tej priložnosti bodo 17. februarja veljale promocijske cene vozovnic za nočno smuko, po koncu te pa bodo sledili še spusti s pležuhi. Dogajanje bo dopolnila posebna ponudba pohorskih gostincev, ki se že veselijo vašega obiska. Podrobne informacije bomo objavili v naslednjih dneh.

Scroll to Top