V soboto, 8. 1., odprtje dodatnih prog na Mariborskem Pohorju

Novozapadli sneg in ugodne razmere za zasneževanje na Mariborskem Pohorju omogočajo ureditev in odprtje dodatnih smučarskih prog: od sobote, 8. januarja, bodo tako znova obratovale sedežnici Poštela in Stolp ter vlečnica Videc.

Poleg tega bodo v pogonu ostale naprave, ki obratujejo že sedaj – na Mariborskem Pohorju sedežnica Sleme in otroška trakova Bejbika, na Arehu pa sedežnica Pisker, vlečnice Žigart, Ruška in Areh ter otroški trak Areh. Vlečnica Cojzarica v soboto oziroma do odprave okvare ne bo obratovala. Smučarske povezave Bellevue–Areh ostajajo zaprte zaradi premalo snega med Ruško in Partizanko.

Dnevna smuka na Mariborskem Pohorju bo od sobote mogoča do Trikotne jase, ob nizkih temperaturah pa si bomo prizadevali, da zasnežimo tudi Čopovo progo do doline. Nočna smuka bo danes in jutri še potekala do spodnje postaje Slemena.

Obveščamo vas še, da sta nakup smučarskih vozovnic in njihova vrnitev s povračilom kavcije mogoča tudi na smučišču v kočah Cojza (pri zgornji postaji vlečnice Cojzarica), Cojzarica – terasa in Ski&bike bajta (pod hotelom Areh).

Visit Pohorje

Scroll to Top