OD PONEDELJKA V VELJAVI NIŽJE CENE SMUČARSKIH VOZOVNIC

Smuka na Pohorju bo od ponedeljka, 11. marca, na voljo po znižanih cenah dnevnih vozovnic; od omenjenega dne bo namreč dnevna smučarska vozovnica za odrasle stala 22 evrov, za mladino, študente in seniorje 19 ter za otroke 13 evrov.

Na Mariborskem Pohorju bo ta vikend še mogoče smučati na zgornjem delu (do spodnje postaje sedežnice Sleme), medtem ko bodo od začetka naslednjega tedna odprta samo smučišča na Arehu. Tam bo še naprej na razpolago večina doslej odprtih prog, vključno s Piskrom. Na njih je trenutno do 30 centimetrov snega, tako da še vedno omogočajo kakovostno spomladansko smuko.

Pri tem bo tudi v nadaljevanju zimske sezone z Bellevuejea do Areha in nazaj vozil smučarski avtobus. Krožna kabinska žičnica bo od ponedeljka obratovala po voznem redu vsako polno uro, razen v času, ko bo neprekinjeno krožila za potrebe Bike parka Pohorje.

Ta bo v marcu odprt vsak dan med 8. in 18. uro, pri čemer bo gondola za obiskovalce Bike parka Pohorje neprekinjeno krožila ob petkih med 14. in 18. uro ter ob sobotah, nedeljah in praznikih med 8. in 18. uro.

Vabljeni tako na pohorska smučišča kot v kolesarski park na Mariborskem Pohorju, kjer je zaenkrat odprta proga Red line.

VisitPohorje

Scroll to Top