Od ponedeljka, 14. 3., smuka samo na Arehu

Pred nami je zadnji vikend v letošnji zimi, ko bodo na Pohorju poleg smučišč na areškem delu še odprte tudi smučarske proge na mariborski strani. Na tej bodo to soboto in nedeljo, 12. in 13. marca, ob krožni kabinski žičnici obratovali otroška trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme, medtem ko bodo na Arehu v pogonu sedežnica Pisker, vlečnice Žigart, Cojzarica, Ruška in Areh ter otroški trak.

Na Mariborskem Pohorju bo predvidoma še ves konec tedna moč smučati do doline. Poleg tega bodo v petek in soboto, 11. in 12. marca, med 15. in 18. uro na razpolago tudi spusti s pležuhi z vrha do doline po Čopovi progi.

Od ponedeljka, 14. marca, se bo nato dnevna smuka nadaljevala samo na Arehu, kjer bodo med tednom delovale naprave Pisker, Ruška in Areh, ob vikendih pa bomo po potrebi vključili še Cojzarico in Žigart. Zaradi zaprtja smučišč na mariborskem delu bo krožna kabinska žičnica od ponedeljka obratovala vsako polno uro. Od njene zgornje postaje bo na Areh še naprej vozil smučarski avtobus.

Visit Pohorje

Scroll to Top