OD PONEDELJKA, 11. 5., GONDOLA SPET V POGONU

08. 05. 2020

Na Mariborskem Pohorju bo v ponedeljek, 11. maja, začela obratovati krožna kabinska žičnica. Pri tem bo zaradi problematike nalezljive bolezni covid-19 veljala omejitev vstopa v gondolske kabine oziroma bo med potniki (razen člani skupnega gospodinjstva) potrebna medsebojna razdalja 1,5 metra, vsi pa bodo morali nositi zaščitno masko.

Gondola bo obratovala po voznem redu vsako polno uro med 7. in 22. uro. Kupcem marčnih mesečnih vozovnic za gondolo bomo veljavnost teh podaljšali do konca maja. Imetniki se boste morali oglasiti na blagajni pod Pohorjem, kjer boste dobili nove (nadomestne) vozovnice. Imetnikom še veljavnih polletnih in letnih vozovnic za gondolo, letnih vozovnic za Bike park Pohorje in vozovnic XL bomo na dan poteka vozovnice na blagajni izdali novo (nadomestno) za obdobje, ko veljavne vozovnice ni bilo možno koristiti.

V ponedeljek bomo v kolesarskem parku na Mariborskem Pohorju odprli rdečo progo Red line, medtem ko na preostalih dveh progah (modri Flow line in črni World cup) trenutno še izvajamo vzdrževalna dela. Odprtje dodatnih prog je nato načrtovano v petek, 15. maja, več o letošnjih novostih, ki jih bo obiskovalcem ponudil Bike Park Pohorje, pa vam bomo predstavili v naslednjih dneh.

VisitPohorje

Scroll to Top