OD 18. MARCA PREDPRODAJA NOVIH SEZONSKIH VOZOVNIC

Še pred koncem letošnje zimske sezone na Pohorju se bo na blagajni pri spodnji postaji Pohorske vzpenjače v ponedeljek, 18. marca, začela predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic (za zimo 2019/2020), ki bodo sprva naprodaj po akcijskih cenah. Te bodo veljale le v začetnem obdobju predprodaje, ki bo trajalo do vključno 31. marca, v naslednjem jesenskem obdobju pa bodo cene sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje že višje.

V času super predprodaje (18. 3.–31. 3.), ko bo mogoče kupiti osnovne in družinske sezonske smučarske vozovnice, bo blagajna pri spodnji postaji gondole odprta vse dni med 7. in 17. uro. Cena nove sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje bo samo v omenjenem obdobju za odrasle 370 evrov, za mladino, študente in seniorje 310 ter za otroke in invalide 210 evrov. Celoten cenik vseh smučarskih vozovnic za sezono 2019/2020 je že objavljen na spletni strani v zavihku Ceniki.

Pri tem kupce novih sezonskih smučarskih vozovnic še obveščamo, da je treba na blagajno prinesti seboj stare vozovnice, saj bomo te ob nakupu novih posodobili in bodo tako veljale tudi v sezoni 2019/2020. Predprodaja vozovnic Pohorka, ki omogočajo smuko od ponedeljka do petka (razen ob praznikih in med novoletnimi ter zimskimi šolskimi počitnicami), se bo v skladu z objavljenim cenikom začela šele septembra.

Visit Pohorje

Scroll to Top