V TOREK IN SREDO CENEJŠA NOČNA SMUKA NA SNEŽNEM STADIONU

Ena od novosti v letošnji zimski sezoni na Mariborskem Pohorju je tudi možnost nočne smuke ob dodatnih dnevih med delovnim tednom po ugodnejših cenah.

Nočna smuka, ki se je sicer na pohorskih smučiščih ustalila od četrtka do sobote med 18. in 21. uro, bo po novem na voljo še v torek in sredo, a takrat izključno na Snežnem stadionu. V prihodnjem tednu bo tako v torek in sredo, 15. in 16. januarja, na osvetljenem Snežnem stadionu od 18. do 21. ure delovala sedežnica Radvanje.

Posebna cena vozovnice za torkovo in sredino nočno smuko samo na Snežnem stadionu je za odrasle 15 evrov, mladino, študente in seniorje 13 ter za otroke in invalide 10 evrov.

Medtem v običajnih dneh nočne smuke od četrtka do sobote, ko je trenutno mogoča od zgornje postaje gondole vse do doline po Snežnem stadionu, obratujejo pa trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnici Sleme in Poštela, veljajo redne cene vozovnic. Če bo pri tem prišlo do kakšne spremembe, vas bomo obvestili.

V času med končano dnevno smuko in začetkom nočne Snežnega stadiona (zlasti v primeru višjih temperatur) zaradi ohranjanja kakovosti snega ne bomo teptali.

Vabljeni na nočno smuko pod reflektorji – po novem še torkovo in sredino. Med delavniki na nočni, kadar niso šolske počitnice ali prazniki, velja tudi vozovnica Pohorka.

Visit Pohorje

Scroll to Top