NA POHORJU PO DNEVNI ŠE NOČNA SMUKA

Še pred koncem leta na Mariborskem Pohorju to soboto, 28. decembra, začenjamo z nočno smuko. Ta bo od sobote naprej zaradi počitnic na razpolago vse dni do vključno 4. januarja 2020, po tem pa kot običajno ob četrtkih, petkih in sobotah.

V času nočne smuke med 18. in 21. uro bodo sprva v pogonu trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme, nočne vozovnice pa bodo stale 17 evrov za odrasle, 14 evrov za mladino, študente in seniorje ter 10 evrov za otroke in invalide.

Z 28. decembrom se bodo tudi nekoliko spremenile cene dnevnih smučarskih vozovnic za Mariborsko in Areško Pohorje, a bodo te še vedno ostale znižane; po novem bodo znašale 26 evrov za odrasle, 23 za mladino, študente in seniorje ter 17 evrov za otroke in invalide. Te cene bodo veljale do nadaljnjega.

Trenutno na Mariborskem Pohorju v času dnevne smuke poleg gondole obratujejo še trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnica Sleme, na Arehu pa sedežnica Pisker in vlečnica Areh. Obseg odprtih prog v naslednjih dneh bo odvisen od vremenskih razmer oziroma pogojev za zasneževanje.

O vseh novostih vas bomo sproti obveščali.

Visit Pohorje

Scroll to Top